Työpaikka meni alta viime viikolla ah niin ihanien yt:den takia. Vähän omahyväistä mutta : Selvitköön nyt siellä ilman mua, toivottavasti vihdoin tajuavat etten ollut siellä turhan takia vaikken hommistani liikaa meteliä pitänytkään. Hevi onneksi sai pitää paikkansa!

Nyt on kuukauden irtisanomisaika. Ajattelin vetää lonkkaa kun kesälomatkin paloi. Tuskin saan ihan heti uutta paikkaa mutta kuitenkin just parhaimpina kesäpäivinä tulen raatamaan jossain pimeässä nurkassa jotain Hyvin tärkeää.

Iltapäivällä olis gynelle aika. Käydä tarkistuttamas itsensä. Toivottavasti kaikki on kunnos.

Viikonloppu meni Hevin luona, tää alkaa tuntua pikkuhiljaa tutulta paikalta. Eilen puhuttiin häistä. Että jos ens vuonna. Se vain irtisanoutui heti järjestelytoimikunnasta. Hankalaa yrittää yhdistää suht perinteinen tyyli ja rockhenkisyys. Ei oikeestaan vielä mitään ajatusta siitä mitä, missä ja miten.

Metsienmies lähettelee edelleen "ikävä", "rakastan sua ikuisesti", "jos en saa sua, olen ikuisesti onneton"-viestejä. Raivostuttavaa! Nyrkkeilijä kyseli tänään kuinka mun työpaikan kans kävi ja ilmoitti että jos oltais vielä yhdes me yritettäis jo lasta. Maajussi kyseli lauantaina kuulumisia ja sain vähän sellaisen kuvan että se kokeili kepillä jäätä jos olisin taas vapailla markkinoilla. Miksi ei voi riittää että kerron olevani toisen kanssa, onnellinen ja ettei muiden kanssa ole enää mahdollisuuksia/haluja edes yrittää?

Jaa, jos lähtis surffaamaan työpaikkoja ja ehkä hääsivujakin=)